Utkjøring av varer

På Haugen har vi over 110 års erfaring med å mette både store og små mager.
Som en del av Joker, kan vi tilby et stort utvalg dagligvareprodukter og konkurransedyktige priser. I tillegg er vi opptatt av å fremme lokale kvalitetsvarer, så hos oss får du også veldig kortreiste produkter.
Det skal være enkelt å handle hos oss. Du sender handlelisten til oss én dag i forkant av ønsket levering og vi leverer der du er.

 

Privatpersoner

Vi kan levere ferdig handlede poser på døren din hjemme, håndplukket etter din egen handleliste. Rykende ferske oppskjærte brød fra Hauges bakeri, pålegg, melk, juice, frukt, grønnsaker, toalettartikler, vaskemidler, aviser og så videre.


Bedrifter

Kan vi friste med nysteikte, oppskjærte brød, pålegg, melk, juice og frukt til bedriftens felleslunsj?
Vi leverer akkurat det som ønskes på døren. Dere velger selv hva dere har lyst på og antall ukentlige leveringer. Vi står for utvalget, dere står for danderingen.
Pris er selvfølgelig avhengig av innholdet i leveringen, men gjennomsnittlig ser vi at det koster mellom 350 og 400 kroner per ansatt i måneden. Da har vi ikke regnet inn tiden som går med til å handle lunsj hver dag selv.

 

Lag og Foreninger

Vi leverer i hele distriktet, alt fra brus, pizzahorn, sjokolade, is og «snop» – og tilbyr returordning på alt med holdbarhet og forseglet innpakning.

 

Barnehager & Skoler

På Haugen har vi mange tiårs erfaring med å levere næringsrike matvarer til små mager.
Ferdig oppskjærte brød fra Hauges Bakeri, pålegg, juice, frukt og så videre – alt etter hva dere trenger.

Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi en avtale som passer for deg og dine.

 

Hvis interessert i noe av dette ta kontakt med:

Karl Olav Melkevik

Mob: 977 34 007

E-post: karl.olav.melkevik@olavhaugekolonial.no